Wie is


Mijn naam is Willem Jan van den Brink. Ik faciliteer dialogen en coach mensen naar zelfbewuste keuzes. Eén van de manieren is een goed gesprek aangaan, een andere is schrijven.


Door de jaren heen heb ik geleerd dat je uitdaging je betekenis vormt. Hieruit put ik inspiratie voor mijn bijdrage aan een betere wereld.

 

Achtergrond: drs. Engelse taal- en letterkunde (VU Amsterdam) en een werkzaam leven in marketing en communicatie. Daarnaast volgde ik o.a. de opleiding Counseling en Coaching in Existentieel Welzijn (KU Leuven), en Positive Psychology & Well-Being: Aspects of Happiness (Stanford Center for Health Education).

 
Interesses: filosofie, psychologie en dynamische gespreksvoering. In het bijzonder oorspronkelijk denken en oprecht communiceren. Het zijn de beste bronnen voor bewustwording en groei.

Belangrijke inspiratiebron: het gedachtegoed van dr. C.J. Schuurman, bekend om zijn zelfbezinnende methode en geestverwant van C.G. Jung. 

Maatschappelijke betrokkenheid: ruim 18 jaar verbonden aan het Centrum voor Zelfbezinning (LevenXL) in diverse hoedanigheden - gespreksleider, schrijfcoach en secretaris.

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp

Activiteiten

Coachen op zelfcreatie

Waar in je leven word je geregeerd door de verhalen waar je mee leeft? En waar vertel je je eigen verhaal? Zet je leven in een nieuw perspectief. Acceptatie, commitment en actie. Bekrachtig een waarachtige versie van jezelf met het zelfcreatie principe. 


Faciliteren

Deugdelijk denken. Onderzoeken wat te denken geeft. We kijken met een frisse blik naar de geldigheid van onze ideeën. We maken onderscheid tussen feiten en onze gedachten over de feiten. We volgen de weg van kennen naar kiezen. 


Dialoog

Open en eerlijk communiceren. Professioneel begeleid. Samen brainstormen, afstemmen en sterker staan. Inzicht en wijsheid aanboren. Elkaar verstaan in een verdiepend groepsgesprek. Beweging mogelijk maken.