Achter de woorden schijnt de zin

Ons verhaal

Je schrijft aan de hand van je autobiografisch geheugen, met het oog op persoonlijke reflectie. Je eigen ervaringen vormen een bron van wijsheid. Het accent ligt op het schrijfproces en de betekenis die je aan je eigen teksten geeft. Het gaat er niet om hoe goed je kunt schrijven, het gaat erom of je authentiek wilt zijn.

 

Ook al maken we contact met onze creativiteit tijdens de schrijfsessies, dit is geen cursus creatief schrijven. Schrijven dient hier vooral als reflectietool en aanzet tot zelfcoaching.

 

Ons motto is: Schrijvend ben je sprekend jezelf

Ervaringen

 

“Ik heb geleerd om te durven schrijven wat ik voor me zie. Schrijf nu ook meer voor mezelf op wat me overkomt. Als ik dat teruglees, zie ik meer verbanden in mijn leven. Dat helpt me.” – Arlette K.

 

"Schrijven met Willem Jan is door de jaren een begrip geworden binnen het CvZ. Gevarieerde opdrachten, verrassende uitkomsten en een relaxte sfeer. Ik doe weer mee!” – Marijke B.

 

“Het is altijd maar weer genieten van je creatieve en deskundige leiding.” – Vera van S.

 

“Fantastisch om te ervaren hoe je met schrijven gaat zien wat je eigenlijk denkt.” – Joop van H.

 

“ . . . bedankt voor de intensieve boeiende bijeenkomst, met voor mij een helende schrijf-ervaring” – W.H.

 

"Het is altijd weer fijn om zo gezamenlijk de dingen op te schrijven die mij bezighouden. En zeker om te horen wat de anderen te delen hebben. Eenieder heeft een eigen stijl van schrijven. Zoals het de laatste tijd is gegaan, met jouw inbreng van gedichten, dat werkt voor mijn gevoel helemaal goed." - Clara van H.